Dell Inspirion 15 Szürke

Elérhetőség:Elfogyott

58,900Ft


A Dell Inspiron 15 Szürke egy sokoldalúan használható otthoni laptop, amely egy Intel Core i3-4005U processzorral, 8 GB DDR3 memóriával és egy 500 GB-os merevlemezzel rendelkezik, ideális mindennapi használathoz.

Elfogyott


Oszd meg:

A Dell Inspiron 15 egy szilárdan megépített otthoni laptop, amely megfelel a napi számítástechnikai igényeknek. A 1.70 GHz-es Intel Core i3-4005U processzor elegendő teljesítményt nyújt a szövegszerkesztéshez, webböngészéshez és egyszerűbb multimédiás feladatokhoz. Az 8 GB DDR3 memória biztosítja a zökkenőmentes többfeladatos működést, míg a 500 GB-os HDD tárhely lehetőséget ad a személyes fájlok, képek és videók tárolására.

A laptop 15,6 colos, 1366×768 felbontású kijelzője kényelmes megjelenítést biztosít a hosszabb munkamenetekhez is. Az Intel HD Graphics integrált videokártya nem kínál kiemelkedő grafikai teljesítményt, de elegendő a hétköznapi felhasználáshoz és a HD videók lejátszásához.

A gép rendelkezik egy optikai meghajtóval, ami ma már ritkaság, de nélkülözhetetlen azok számára, akik CD-ket vagy DVD-ket szeretnének használni. További csatlakozási lehetőségeket biztosít a HDMI monitor kimenet és a beépített kártyaolvasó, amely megkönnyíti a fotók és egyéb fájlok átvitelét.

Az akkumulátor állapota 98%, ami azt jelenti, hogy a laptop képes hosszú órákon át üzemelni töltő nélkül, növelve a hordozhatóságát és a rugalmasságát. Az állapota műszakilag kifogástalan és esztétikailag vonzó, minimális használati nyomokkal. A Dell Inspiron 15 egy megbízható választás azok számára, akik egy költséghatékony, de mégis megbízható készüléket keresnek otthoni használatra.

Processzor

Memória

Háttértár típusa

Háttértár mérete

Operációs rendszer

Optikai meghajtó

Videókártya Márka

Videókártya

Felbontás

Monitor kimenet

Kártyaolvasó

Billentyűzet világítás

Ujjlenyomat olvasó:

Webkamera

Akkumulátor Állapota

Hang

Állapot:

,

Gyártó

Kijelző méret

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dell Inspirion 15 Szürke” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Minden laptopunkat ingyenesen Windows operációs rendszerrel telepítjük!