Szervíz

1. Kapcsolatfelvétel – Munkatársunk felveszi a megkeresésedet a weboldalon keresztül, vagy telefonon, e-mailen keresztül. Általában már ilyenkor tudunk használható információval szolgálni, azonban, ha a probléma nagyobb körültekintést igényel, akkor munkatársunk szervizünkben bevizsgálja a készülékedet.

2. Ultragyors bevizsgálás – Szervizünkben készülékedet gyors, de alapos vizsgálatoknak tesszük ki és a hiba feltárása után megtesszük árajánlatunkat és alapos leírást adunk a problémáról és annak megoldásához szükséges lépésekről.

3. A gép javítása – Amennyiben megfelelő számodra ajánlatunk, elkezdjük készüléked javítását. Munkatársaink hozzáértő kezekkel és alapos precizitással végzik munkájukat, hogy elégedett ügyfélként távozhass tőlünk!

4.A gép tesztelése – A javítás befejezése után a készüléket ismételten teszteknek vetjük alá, ráadásul többször is, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a hibajelenség többé nem áll fenn.

5. Átveheted gépedet – Amennyiben a készülék megfelelő eredményeket produkál a teszteken, még egyszer átnézzük a gépedet és ügyfélszolgálatunk értesít téged a befejezett javításról.

Áraink

-Kijelző csere : 6990Ft + kijelző ára
-Processzor Pasztázása: 5990Ft
-Laptop komplett tisztítása: 6490Ft
-Billentyűzet csere: 3990Ft + a billentyűzet ára
– videókártya Javítása: 13.990-49.900Ft-ig
-zsanér cserélése: 7490Ft + az alkatrész ára
– windows telepítése: 5890Ft
– office csomag telepítése: 7890Ft
– usb port csere: 3890/db + az alkatrész ára
– Merevlemez csere/Ram bővítése: 2990Ft + az alkatrész ára
– Alaplap csere: 9900Ft + az alkatrész ára
– Dc aljzat Csere: 4990Ft + az alkatrész ára

Telefonszám: +36 20 431 4573
E-mail cím: info@smartlaptop.hu

Lépj kapcsolatba szervízünkkel!

Cart
  • No products in the cart.